Închide

Încep lucrările pe mai multe artere importante din centrul Clujului, între care Mihail Kogălniceanu și Universității, lucrările încep mâine, durează 19 luni, sunt programate restricții de circulație

AdministrațieTop News by Mihai Prodan - iul. 05, 2021 0 2141

Încep lucrările pe mai multe artere importante din centrul Clujului, între care Mihail Kogălniceanu și Universității, lucrările încep mâine și sunt programate restricții de circulație.

Primăria din Cluj-Napoca a anunțat azi că începe lucrările de modernizare a străzilor Mihail Kogălniceanu și Universității, plus străzile adiacente Emmanuel de Martonne, Gaal Gabor, Kovacs Dezso și Bolyai Janos. De mâine pe aceste ultime patru străzi circulația mașinilor va fi complet închisă, asigurându-se doar culoare pentru pietoni. Măsura va avea efect până la finalizarea tuturor lucrărilor de pavaj de pe străzile enumerate mai sus, precizează instituția. Lucrările sunt executate de Astor Com SRL și ar urma să dureze puțin peste un an și jumătate, adică 19 luni. ”Precizăm faptul că, tot pe parcursul acestui an, în etapa a doua a proiectului, vor fi demarate lucrările de modernizare pe străzile Iuliu Maniu, Hermann Oberth și Baba Novac – sectorul cuprins între str. Avram Iancu și str. Mihail Kogalniceanu, iar în ultima etapă, în primăvara anului viitor vor fi demarate lucrările de modernizare pe străzile Universității și Mihail Kogălniceanu”, arată municipalitatea.

Citește și:

Se întoarce Astor Com. În tandem cu Regia Primăriei va moderniza una dintre cele mai frumoase zone din centrul Clujului

Cel mai așteptat șantier din centrul Clujului. Primăria a semnat contractul pentru modernizarea zonei Kogălniceanu

Licitația pentru transformarea zonei Kogălniceanu a fost reluată de municipalitate. Riverani și civici îngrijorați că se taie teii de pe una dintre cele mai frumoase străzi din centrul Clujului. Au propus o petiție contra tăierilor. Director din Primărie: „Mai bine faceți o petiție împotriva dezinformării”. „Strada câștigă noi arbori, iar cei existenți sunt păstrați”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Articole similare