Închide

Publicitate

Plasare Comenzi

Vor fi luate în considerație numai comenzile scrise. Schimbările sau anulările trebuiesc anunțate în scris. Orice comanda va avea la baza un contract scris și semnat de ambele parți.

Publicarea anunțurilor

Clientul este responsabil de conținutul anunțurilor și va fi răspunzător fata de toate reclamațiile aduse editorului. Editorul își rezerva dreptul de a refuza publicarea anunțurilor, de a anula anunțurile curente sau de a cere schimbarea lor. Nu se va folosi logo-ul publicației și caracterele de tipărire ale acesteia. Toate anunțurile vor fi identificate prin inserarea de titluri speciale: anunt, Titlu, publireportaj, etc.

Poziționarea anunțurilor

Pot fi cerute anumite poziționări, aprobarea lor fiind la latitudinea editorului. Excepție fac poziționările speciale, taxate ca atare

Amânările

Editorul își rezerva dreptul de a amâna inserarea unui anunț din motive tehnice, chiar și fără consultarea prealabila a clientului.

Facturarea anunțurilor

Facturarea anunțurilor se va face în ziua următoare zilei de apariție și va avea la baza suprafețele și tarifele înscrise în oferta

Termene de plată

Termenul de plata este de 3 zile de la data primirii facturii iar plata se efectuează prin O.P. (ordin de plata). Atunci când sumele facturate trebuie sa fie obținute prin intermediul Justiției, toate înțelegerile referitoare la reduceri și comisioane vor înceta.

Schimbarea tarifelor

https://actualdecluj.ro își rezerva dreptul de a schimba preturile. Asemenea schimbări vor intra în vigoare imediat, chiar și în cazul comenzilor curente, cu notificarea prealabila a clientului. Preturile indicate pe confirmările comenzilor vor fi garantate.

Reduceri

Reducerile anuale sau pentru comenzile frecvente se negociază de la caz la caz.

Erori

Pentru anunțurile care nu sunt reproduse fidel din cauza materialelor puse la dispoziție de client nu se accepta reclamații. Reclamațiile ulterioare unor erori si care au ca obiect solicitarea de reprogramări, reduceri sau bonusuri se iau în considerare în cazul în care calitatea a fost în mod semnificativ diminuata și se negociază punctual.