Închide

Rețeta verzei a la Cluj

OpinieSport by Catalin Suciu - sept. 02, 2019 0 963

Dacă cu Dinu Vamă vrei să-ți salvezi sezonul, unul pe care ți l-ai făcut praf singur aducându-i pe Octavian Moraru și pe toți impresarii la Universitatea, ești varză a la Cluj.

Mai rețetă decât cea mai veche rețetă a verzei a la Cluj ce datează din 1695, rețetă publicată de Mikos Misztotfalusi, un faimos tipograf al vremii. (DETALII pentru gurmanzi, mai ales pentru cei de la U Cluj)

Dinu Vamă a contribuit decisiv la falimentarea a două cluburi, FC Brașov și Rapid București și era pe cale să reușească și la Dinamo. În 2017, la Târgu Mureș, Dinu Vamă a fost acuzat că și-a însușit 2500 de euro, bani pe care îi strânseseră fotbaliștii de la ASA pentru colegul lor Florin Iacob care urma să-și înmormânteze bunica.

Sigur, sunt doar povești. Căci cu povești funcționează și Universitatea Cluj, la fel ca și conducerea universitaro-profesionisto-politică.

Sunteți niște penibili. Fie și pentru un telefon dat unuia ca Dinu Vamă.

O să vă pierdeți și sponsorii pe care îi aveți. Cine (cu mintea limpede) girează  cu bani pentru niște speculanți precum Moraru sau Dinu Vamă? Dar pentru voi?

 

10 lucruri despre noul „U” Cluj

10 lucruri despre partida FC Argeș – U Cluj

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu