Închide

10 lucruri despre partida FC Argeș – U Cluj

Sport by Catalin Suciu - aug. 18, 2019 2 703

* U Cluj joacă un fotbal încântător, dar pur și simplu nu are noroc. Cu puțin noroc, ar putea ajunge la poarta adversarelor, iar acolo, cu ceva mai mult noroc va reuși să înscrie eventual un gol. Cu și mai mult-mult noroc, ar putea să nu mai primească. Practic, jocul lui U Cluj e la noroc.

*Octavian Moraru a promis că va aduce un nou lot de portughezi, de această dată zilieri din Insulele Armona Culatra Farol, din regiunea Algarve, iar din etapa a 15-a, Universitatea va juca fotbal, în sfârșit, dacă noroc tot nu are.

*Cea mai importantă performanță bifată de managerul Octavian Moraru e faptul că și-a făcut poze pe Nuno Asis și Fernando Meira, foștii internaționali portughezi pe care i-a dus la Pitești ca să vadă cât de jos e nivelul fotbalului din România.

*Conducerea clubului trebuie să fie mândră de realizările din această vară și de campania fulminantă de transferuri.

* U Cluj a reușit ceva ce nu a izbutit nici o echipă din primele 4 eșaloane: să joace mai prost ca Dinamo.

*Dacă mai au o fărâmă de imaginație, cei care conduc U Cluj ar putea să împrumute câțiva veterani din campionatul Madisz, de pe sintetic, din Cluj, pentru ca echipa să se poată salva de la retrogradare.

*U Cluj mai speră totuși la promovare. Șansa studenților ar fi ca primele 10 echipe din Liga  a II-a să nu primească licența.

*Pentru a-i pune pe picioare pe fotbaliști, U Cluj ar putea să-i dea mână liberă doctorului fără drept de liberă practică Alexandru Buza, cel care și-a pregătit atât de bine sportivii în trecut, încât a reușit să câștige inclusiv o medalie olimpică cu lotul de canoe al Moldovei. Până la urmă e un mizilic faptul că medalia i-a fost retrasă sportivului, fiindcă a fost prins dopat cu „Explozin”.

*Văzând cum joacă Universitatea Cluj, Gloria Buzău a decis să-și menajeze titularii și rezervele la meciul din etapa următoare cu U, și va trimite ceva juniori în teren, că un punct tot pot scoate și ei.

*FC Argeș era să adoarmă de mai multe ori în timpul meciului, atunci când Universitatea încerca să atace.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  2 comentarii

  1. suduielile si sarcasmul prinde bine in fotbal.
   Sa nu se supere cei de la U ca sunt suduiti si ironizati.
   Merita pentru randamentul lor deosebit.
   Dulca ar fi bine sa ia singur haturile in mana si biciul si sa-i struneasca pe „studenti”.
   Daca pierd si urmatorul joc sa-si faca valiza portughezii.
   Sa joace cu juniorii ca si asa mai jos de liga IV-a nu pica.

  Scrie un comentariu

  Articole similare