Închide

„U” Cluj, a doua deplasare, a doua înfrângere. Clujenii, învinși la Pitești

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 18, 2019 1 127

Universitatea Cluj a pierdut cu FC Argeș, în deplasare, la limită, 0-1. Singurul gol al partidei a fost înscris de Ionuț Năstăsie.

Universitatea Cluj nu a jucat nimic, la fel ca în prima etapă de la Reșița, unde, de asemenea, a fost învinsă cu 2-0.

Dican a avut o semiocazie, când a reluat cu capul o minge, iar Agachi, goalkeeper-ul gazdelor, a respins cu pieptul (13). FC Argeș a ratat apoi cea mai mare ocazie a campionatului, prin Buhăescu, care n-a reușit să trimită mingea în poartă dintr-un metru (23). În partea a doua Năstăsie, de la FC Argeș, a marcat  de la 25 de metri, uşor lateral stânga (58). Universitatea s-a prăbușit și nu pare capabilă în acest moment nici măcar să termine în prima parte a clasamentului.

FC Argeş: Agachi – Dănescu, Vişa, Şerbănică, Muşat – Andr. Panait, Brînzan (Motroc 81′) – N. Popescu, I. Năstăsie (cpt.), Blejdea (Ct. Barbu 60′) – Buhăescu (Tofan 74′)
Rezerve neutilizate: Ducan – Rz. Matiş, D. Oancea, Turda
Antrenor: Nicolae Dică

”U” Cluj: Dur-Bozoancă – R. Takacs, Inacio Miguel, Art. Crăciun, Berci – Dican, Andre Ceitil, G. Florescu (Gavra 65′) – Al. Pop (Burghele 88′), Goga (cpt.), Rafa Miranda (Nic. Pîrvulescu 71′)
Rezerve neutilizate: Jose Costa – Taub, Pedro Mendes, Imbrea
Antrenor: Cristian Dulca

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Un comentariu

  1. U Cluj a avut un drum fulminant pana in liga2.
   Se parea ca totul e pe un drum solid .
   Nu pot sa inteleg de ce a fsot totusi schimbat Sabau.
   Nu e rau ca a venit Dulca dar, Sabau trebuia sa ramana.
   Conceptul lui Sabau a fost bun si trebuia sa se mearga mai departe in ciuda ratarii promovarii in prima liga. Sabau putea sa mentina un nucleu de jucatori care sa dea randament in sezonul acesta. E vorba de omogenitatea echipei,simbioza dintre jucatorii experimentati si sufletisti si cei noi. Acuma se astepta de la o echipa total noua rezultate fara sa existe intre ei o coeziune si o intelegere oarba in joc. Nici unul nu-si simte partenerul de joc si de aici si jocul plin de greseli in fazele decisive. Revenirea lui Sabau e imperativa si ar aduce numai avantaje.

  Scrie un comentariu

  Articole similare