Închide

CFR are nevoie de o nouă minune pentru a ajunge în Liga Campionilor

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 21, 2019 0 109

Formația clujeană a fost învinsă acasă cu 1-0 de Slavia Praga în meciul tur al play-off-ului Ligii Campionilor. Clujenii au ratat mai multe ocazii, inclusiv o lovitură de la unsprezece metri.

Aparent un adversar mai faci decât Celtic, campioana Cehiei a dominat prima repriză. A fost mai hotărâtă, a greșit mai puțin și a profitat de erorile din apărarea CFR-ului, deși Țucudean a avut două șanse bune, dar Kolar s-a opus golului. Stanciu a centrat apoi, iar Slavia a deschis scorul prin Masopust (28). Clujenii au forțat o revenire spectaculoasă în partea a doua, pe care au jucat-o mult mai bine.

De această dată n-a avut noroc. Rondon, trimis în teren de Petrescu, a nimerit bara, din unghi. Stadionul plin, precum la un meci de gală, s-a ridicat să aplaude. CFR-ul a continuat să preseze sperând să obțină măcar o remiză.
Cehii au fost puși în dificultate tot mai mult, iar fotbalul părea că-i va răsplăti pe feroviari. Omrani, omul preliminariilor, a scos un penalty! Tot francezul a luat mingea și-a tras, dar slab, încet, prost plasat, oferindu-i lui Kolar trofeul de omul meciului.

Slavia se impune în Gruia și e mare favorită să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Clujenii au nevoie de o minune similară celei de la Glasgow săptămâna viitoare, la Praga.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare