Închide

O mașină a fost lovită de tren în Jucu, un stâlp de înaltă tensiune a căzut peste autoturism și a aprins vegetația în zonă

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 20, 2019 0 232

O mașină a fost lovită de tren în Jucu, impactul a rupt un stâlp de înaltă tensiune care a fost răsturnat peste mașină iar vegetația din zonă s-a aprins de la scânteile generate de cablurile electrice rupte.

Trenul care a lovit mașina este cursa de persoane 4110 care circulă pe ruta Cluj-Napoca – Sighetu Marmației. La fața locului au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor, dar și echipe medicale. Trenul a fost oprit iar călătorii au ieșit la ocazie pentru a-și continua drumul.

Accidentul a fost provocat de șoferul mașinii, un clujean de 31 de ani care nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.  ”Un bărbat a condus auto pe DC40, din direcția Jucu de Mijloc spre DN 1C, a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, nu ar fi respectat indicatorul Oprire, nu s-ar fi asigurat corespunzător și a pătruns pe firul 2 de cale ferată, fiind acroșat de trenul personal 4110 regio Cluj Napoca – Sighetul Marmației, care circulă pe direcția Cluj Napoca spre Gherla. Mecanicul locomotivei din Sîngeorz Băi, lipsa alcool. Conducătorul auto din Cluj Napoca, rănit grav, nu a putut fi testat”, au transmis polițiștii.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu