Închide

10 lucruri despre noul „U” Cluj

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 27, 2019 0 1383

*Dacă ești fotbalist român, șansele tale de afirmare sau de făcut carieră la Universitatea sunt egale cu zero.

* PAOK va juca pe 12 iulie un amical de gală cu simbolul unor inimi portughezo-venezueleano-franceze-braziliano-argentiniano-marocane.

*Pentru a mai avea șanse să rămână la echipă, Gavra își va schimba numele în Gavrihlao, Goga în Goghinho Dorinhao, iar Florescu în Georgionio Floreschao.

* U Cluj poate deveni singura echipă din România, după Dinamo, care va organiza un iarmaroc cu jucători de fotbal. Show-ul e programat de săptămâna viitoare.

*Primul lot din Portugalia va pleca pe Marea Mediterană cu un vapor comercial care va acosta în Grecia, după care jucătorii vor fi preluați cu un autocar și aduși în România să impresioneze.

*Daniel Fernandez Melecao Abdulrahman Mariano Tininho, zis și Danilo, e primul jucător care semnează cu U Cluj. Acesta muncește pe un debarcader în Faro, cu jumătate de normă, iar în timpul liber joacă în liga a cincea regională.

*Transferurile pe care le pregătește U Cluj sunt de fapt o adaptare a programului Erasmus, dacă tot are Universitatea Cluj în conducere un prorector al Universității Babeș-Bolyai.

*Sponsorii Universității Cluj vor fi încântați să vadă o echipă clujeană, românească, cu mulți copii crescuți de club, care știu ce înseamnă „U” Cluj

*La pauza meciurilor în boxele de pe Cluj Arena va rula celebra piesă „Ai Se Eu Te Pego” interpretată de îndrăgitul artist Michel Telo.

*Până să ajungă la Octavian Moraru, Universitatea l-a ofertat pe Sorin Apostu pe post de manager, dar cum Apostu e cunoscut drept primarul Fifty-Fifty, s-a ajuns la acest compromis cu Octavian Moraru, moldoveanul având pretenții mai scăzute,de până-n 40%, cel mult.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.