Închide

„Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasa lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și șmecherii care sfidează tot și nu plătesc pentru nimic”

ActualitateTop News by Catalin Suciu - iun. 27, 2019 4 70944

Un tânăr de 33 de ani a murit marți, 25 iunie, în timp ce traversa regulamentar strada. A fost lovit pe trecerea de pietoni după o manevră interzisă făcută de un șofer.

*Șoferul care conducea mașina se numește Daniel Dumitraș, un milionar al Clujului, unul dintre patronii Coratim.

Tânărul care a murit se numește  Vasile Dubovici, este din Sighet și locuia în Florești, unde avea o soție și un băiețel de doar câteva luni.

„El a fost Vasi, avea 33 de ani și a murit ieri, călcat de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada.
Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide. Și nici n-a vrut să plece din țară, deși a avut posibilitatea.  Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în beznă, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii.
Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (Daniel Dumitraș, un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou.
Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasa lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și șmecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic.
Atât voiam să vă zic”, scrie Didona Goanță pe facebook, o prietenă apropiată a tânărului ucis în accident.

Daniel Dumitraș s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, permisul i-a fost reținut în vederea anulării, dar milionarul care a făcut accidentul are dreptul de a conduce în continuare, cel puţin 15 zile, cu o dovadă înlocuitoare, conform articolului 111 din OUG 195/2002 republicată, au explicat reprezentanţii Poliţiei pentru Adevărul.ro.

 

4 comentarii

 1. Nu e primul si nici ultimul milionar din Cluj care nu primește ce merită, dupa ce a omorit un om.
  Acum citiva ani, in 2002 un alt clujean milionar a lovit o tinara tot pe trecerea de pietoni la Sora. O manevră greșită a șoferului si o viata terminata prea devreme, la 32 de ani prietena mea Carmen a murit pe loc, lovita de mașina care dădea in spate fara sa se asigure ca nu e nimeni. Șoferul nu a facut nici o zi de închisoare, a plătit cheltuielile de înmormântare, cam atit, a rămas mama ei chinuită de durere, si prieteni care au rămas fara un rămas bun!

 2. Da….stiu cum e.
  In urma cu 3 ani (14 aug.2016) un tinar recidivist,fura masina unchiului sau si impreuna cu un var minor pleaca la raliu pe sos.Chitila in Bucuresti.
  La semafor nu sta la coada, ci porneste ca un bolid pe liniile de tramvai din mijloc unde ii surprinde traversind strada pe nepotii mei.
  Fiica fratelui meu,30 de ani gravida de 8 luni, cu sotul de mina,38 de ani si cu baietelul de 3 ani.
  Ana si Bogdan au murit pe loc,baietelul a fost aruncat in fata si a scapat.Nu se stie daca de la impact, sau l-a aruncat tatal ca sa-l salveze.Acest copil care are azi 6 ani intreaba bunicii si pe sora mamei lui care l-a infiat ,cind vine mami si tati de la servici?
  Soferul a pierdut controlul masinii s-a rasturnat si ia luat in plin pe nepotii mei pe care i-a aruncat pe sensul de mers de unde ei traversau.Acolo se schimba semaforul si masinile care au pornit s-au trezit cu ei sub roti.A murit si soferul si varul lui.Am aflat ulterior ca masina era din ltalia ,nu era asigurata,cei in cauza niste tigani din Chitila.Cu alte cuvinte orinde orbul scoate-i ochii.
  Ma tot gindesc oare ce s-ar fi intimplat daca copii fratelui meu ar fi omorit niste tigani,ce se intimpla!?!?
  Cred ca dadeau foc la casa.

 3. Mai iesiţi in stradă să apăraţi independenţa justiţiei, și pe magistraţii,, inamovibili” care au salarii și pensii de zeci de mi de lei?

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.