Închide

10 lucruri despre U Cluj în 2020

Sport by Catalin Suciu - mart. 04, 2020 0 1214

*Culmea absurdului poate fi atinsă: U Cluj ar putea să facă 68 de egaluri într-un sezon în care ar fi trebuit să  joace 38 de meciuri.

*Filmul „omul invizibil”  lansat în 2000 a fost regizat, de fapt, de un călător în timp care s-a teleportat din anul 2020, după ce i-a studiat pe Radu Constantea și Daniel Stanciu.

*Invincibilitatea capătă un sens metafizic în 2020 în fotbal, după ce Adrian Falub a reușit să facă 12 egaluri în 17 meciuri, pregătind echipa pentru promovarea din  sezonul viitor.

*U Cluj joacă un fotbal total fiindcă începe fiecare meci de la 0-1 și reușește totuși de fiecare dată să egaleze având „spirit de sacrificiu”, fiecare jucător știind ce înseamnă „U”, acesta fiind, de altfel, singurul atribut pe care trebuie să-l ai dacă joci la U Cluj. Restul nu prea contează. Cel mai important e să înțelegi ce înseamnă „U” și pe urmă nu pierzi niciodată, ci faci 12 egaluri în 17 meciuri.

*După ce i-a adus pe Andrei Mureșan, Sebastian Mailat, Răzvan Horj și Daniel Stanciu de la CFR, U Cluj i-a ofertat pe celebrii Viorel Frunză și Cristi Turcu, născuți prin 76, dar care au făcut istorie la CFR Cluj și au pus CFR-ul pe harta Clujului în anii 2000.  Adi Anca va fi următorul paharnic, fiindcă tot are cramă de vinuri, iar Sead Bruncevici, fost ceferist care și-a dat, la propriu, dinții, pentru echipa din Gruia în fața Hotelului Sport, se va ocupa de organizarea deplasărilor.

*Iuliu Mureșan a semnat un precontract cu U Cluj spunând că: „Adi Falub e cel mai bun antrenor de când sunt eu președinte”

*Daniel Stanciu va ajunge din nou să pună capse la fel și fel de documente ce au nevoie de îndosariere

*Ioan Andone- mentorul lui Falub din fotbal- a spus că : Important e ca U Cluj să nu mai ieie gol în minutul 5, ci să deie gol în minutul 5.

*Gavra tinde să devină un  fel de Francesco Totti al Universității, dar cu un singur „t”.

*Filologul filosof Pop de la UBB a explicat motivul pentru care U Cluj nu mai câștigă. „Ei au un portar cu numele Dur-Bozoancă și aci la noi, în Ardeal, când zici „dur” înseamnă „comic”, „haios”, cum ar veni: „Nii, mă, ce dur îi ăsta! spui. Așe și cu portaru Dur-Bozoancă. El face câte-o glumă din Ardeal când apără.”

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.