Închide

CFR, o nouă victorie. Petrescu, criză de nervi la final: „De ce dracu’ am jucat ca proștii? De ce i-am mai antrenat pe ăștia și ne-am bătut ca idioții? Ne-au luat punctele, nu se poate să fie un așa regulament!”

Sport by Catalin Suciu - mart. 03, 2020 0 223

CFR Cluj a câștigat cu Astra, scor 2-1 și e lider în play-off, fiind principala candidată la titlu. La finalul partidei Dan Petrescu a făcut o nouă criză de nervi și acuză Federația Română de Fotbal de regulile impuse cluburilor. Petrescu e nemulțumit și de sistemul competițional.

CFR Cluj a părut mai obosită ca de obicei și era să plătească în prima repriză, dar oaspeții au ratat două situații mari singuri cu portarul.

Deac a înscris pentru 1-0 cu o execuție de atacant veritabil, o lovitură perfectă de cap (8), dar Astra a revenit în joc după un penalty provocat de Arlauskis. A înscris Denis Alibec (59), însă CFR-ul a forțat victoria. Petrescu l-a trimis în teren pe Adrian Păun, poate cel mai nedreptățit fotbalist în acest sezon. Mijlocașul a arătat încă o dată că ar merita mai multe partide și a înscris în minutul 81, aducând toate punctele în dreptul formației clujene.

La finalul meciului, Petrescu a făcut o nouă criză de nervi. Mai întâi la flash-interviuri, pe urmă la conferința de presă. „Întroducerea lui Adi Păun a făcut diferența. El și alții nu joacă din cauza acestei reguli (n.r. regula U21). E împotriva noastră și împotriva fotbalului românesc. Eu nu pot folosi echipa din meciul cu Sevilla. De ce? Pentru că nu pot. În plus, punctele ne-au fost înjumătățite. Când m-am uitat în ziar și am văzut golaveraj 0-0 am zis «Doamne ferește! De ce dracu’ am jucat ca proștii? De ce i-am mai antrenat pe ăștia și ne-am bătut ca idioții? Avem 3 puncte în față și niciun gol marcat. Nu se poate așa regulament! Așa ceva.. Să-l țină și la anul să râdă lumea de noi. Când le-am zis celor din Anglia m-a întrebat «Cum? Vă iau punctele?»

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Itu, Hoban, Djokovic – C. Deac, Rondon, Petrila

Rezerve: Sandomierski – Cestor, Omrani, Bordeianu, Țucudean, Păun, Ciobotariu

Antrenor: Dan Petrescu

Astra: D. Lazar – Graovac, Tamaș, C. Dima, Radunovic – Graur, G. Simion, Crepulja, Răduț – Fatai, D. Alibec

Rezerve: Kitanov, Dandea, Biceanu, Begue, David Bruno, V. Gheorghe, R. Petre
Antrenor: Bogdan Andone

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare