Închide

Stanciu de la „U” Cluj, „sifon” pentru FCSB? I-ar fi pârât pe cei de la CFR la MM Stoica după ce campioana a semnat pe ascuns cu Bălgrădean

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 05, 2020 1 715

Cristian Bălgrădean, portarul titular al FCSB-ului a semnat pe ascuns cu CFR Cluj, deși încă mai e sub contract cu FCSB până la 30 iunie 2020. Potrivit prosport.ro, Daniel Stanciu ar fi cel care le-a transmis celor de la FCSB că mutarea s-a perfectat.

Gigi Becali l-a desființat pe Bălgrădean și a spus că Mihai Stoica l-a „descusut” pe portar. Goalkeeperul a recunoscut, în cele din urmă, că a semnat cu CFR Cluj, anunță prosport.ro.

Sursa citată menționează că actualul conducător de la U Cluj, fost la CFR, Daniel Stanciu, a fost cel care l-a informat pe Mihai Stoica de trădarea lui Cristi Bălgrădean. La rândul său, Daniel Stanciu a aflat de contractul lui Bălgrădean de la Neluțu Varga, patronul CFR Cluj, care s-a lăudat într-o discuție privată dintre cei doi că a dat lovitura cu transferul lui „Pufi”. Pe MM și pe Stanciu îi leagă o prietenie veche de mulți ani. Astfel, era o chestiune de timp până când Stanciu i-ar fi „sifonat” lui MM, scrie prosport.

„Du-te, mă, de aici! N-am mai vorbit cu MM de o lună, nici măcar prin mesaje. Nici cu Varga n-am vorbit. N-am eu nicio treabă. Nu mă interesează. Nu e nimic adevărat”, a spus Daniel Stanciu pentru ProSport.

Ei bine, tot Stanciu a declarat pentru Actual de Cluj înainte de a semna cu Universitatea că: „„Nu te lua după prostiile alea (că vine la U Cluj -n.r.). Nu mă interesează cine și ce zice. N-a fost nici o discuție. Am alte proiecte!”

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.