Închide

Bogdan Pivariu și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar: “Împreună suntem noul Florești”

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - apr. 27, 2024 0 285

Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești și-a depus candidatura pentru un nou mandat.

“Astăzi mi-am depus candidatura pentru un nou mandat în funcția de primar al Floreștiului și am înmânat lista candidaților PNL pentru Consiliul Local Florești.
Îmi exprim recunoștința față de toți cei care au fost alături de noi în acest moment important”, a anunțat Bogdan Pivariu.

La evenimentul organizat la Primăria Florești au participat președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, deputatul PNL, Radu Moisin, dar și echipa de consilieri locali.

“Prin prezența dumneavoastră aici arătăm încă o dată că suntem o echipă completă și competentă pentru a continua planul pe care l-am început acum patru ani. Planul a fost de a aduce Floreștiul pe o altă direcție, de a găsi o nouă identitate. Am reușit să mergem în această direcție și am schimbat percepția asupra localității noastre, asupra acestei minunate comunități.

Ne-am îndepărtat ușor de sintagma de «dormitor al Clujului». Am reușit să triplăm bugetul de investiții al comunei Florești în nici patru ani de mandat prin atragerea de fonduri nerambursabile. Am reușit să terminăm o sumedenie de obiective importante, cum este strada Eroilor, care este un bulevard finalizat și modern. Am asfaltat peste 15 kilometri de drumuri, peste 12 km de trotuare.

Am mărit capacitatea creșelor și grădinițelor cu peste 70%, cum de asemenea am digitalizat toate serviciile oferite de Primăria Florești. Ne-am asigura că nu mai există depozite ilegale de deșeuri. Sunt sigur că floreștenii vor să continuăm pe acest drum și îi asigur că așa va fi. Avem multe altele de făcut. În noul mandat avem de terminat o școală, grădinițe, de implementat un centru de permanență medical, ș.a..

Vreau să mulțumesc consilierilor locali PNL și UDMR cu care am făcut o echipă extraordinar de bună în mandatul acesta. Totodată, le mulțumesc colegilor din aparatul de specialitate, care au depus eforturi alături de mine pentru a ajunge la rezultatele de astăzi. Vreau să-i asigur pe locuitorii comunei Florești că din 9 iunie vom fi tot aici să continuăm această muncă. Nu vom încetini deloc ritmul dezvoltării. Împreună suntem noul Florești”, a declarat Bogdan Pivariu.

Lista PNL Cluj pentru Consiliul Florești:

1. Bogdan Pivariu

2. Camelia Cristolțan

3. Bogdan-Claudiu Moga

4. Anca Iakab-Chirca

5. Tatiana Hinteuar

6. Adriana Brad

7. Edmund Martin

8. George Micle

9. Viorel Irimieș

10. Emil Danciu

11. Florin-Constantin Cristurean-Rusu

12. Ovidiu Dateș

13. Roxana Contraș

14. Andrei Teodorescu

15. Octavian Iepure

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare