Închide

Un șantier conectat la ginerele fostului ministru Ioan Rus face stricăciuni primăriei. Cum e pedepsit

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - mart. 06, 2017 2 1581

2 comentarii

  1. Am urmarit unde mai apare stirea findca in ziua cind sa intimplat a aparut ca stire dar dupa putin timp a disparut cu tot cu cele sapte fotografii si s a lasat tacerea,deci din cauza lucrarilor se prabuseste un perete din aria protejata si singura masura este refacerea stricaciuni ,pai Domnilor din primarie pe amarasteanu il amendati cu 5000 de lei ptr.presupusul pericol la cladirile neingrijite ii mariti de 5 ori impozitul si magareata asta o maturati sub pres,pina cind va mai rabda pamintul ptr.discriminarile si abuzurile facute ? RUSINE !!!

  2. Asta da pedeapsa pentru darimarea unei parti dintr o cladire intro ZONA PROTEJATA ca sa nu mai vorbim de incercarea de a se ascunde aceasta stire, in mai putin de o ora stirea a disparut impreuna cu cele 7 fotografii care aratau dezastrul de la fata locului si ori cit am incercat sa o regasesc in presa clujeana nu am reusit,asta denota inca o data daca mai era nevoie egalitatea cetateanului in raport cu PRIMARIA si POLITIA LOCALA, exemplu: ptr.presupuse riscuri de accidente din cauza cladirilor neingrijite din centru s au dat amenzi de 5000 lei + majorarea impozitului cu 500 % ,refacerea acelui perete,cladiri nu reprezinta o SANCTIUNE ,deci singura concluzie pe care o poate trage cetateanul este ca Primaria pentru UNII ESTE MUMA pentru toti restul CIUMA ,ma mir ca i mai rabda pamintul ,RUSINE !!!

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.