Închide

Un clujean a furat în Germania automate de cafea și zeci de biciclete, prejudiciu de 200.000 euro, arestat în lipsă, găsit la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 11, 2019 0 295

foto arhivă

Un hoț din Turda cu mandat de arestare în Germania a fost prins la Cluj după ce a furat nu mai puțin de 80 de biciclete plus calculatoare, televizoare și chiar două automate de cafea.

Bărbatul, un clujean de 37 de ani in Turda, era căutat de autoritățile din Germania, bănuit de comiterea unor furturi prin care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 200.000 de euro. Acesta a fost găsit de polițiștii de investigații criminale după ce pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile judiciare din Germania. Hoțul este cercetat de către autoritățile din Germania pentru mai multe furturi din firme, prin care a cauzat un prejudiciu de peste 200.000 de euro – acesta ar fi furat peste 80 de biciclete, dar și computere, televizoare și chiar automate de cafea. Bărbatul a fost prezentat în fața procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Ulterior acesta a fost prezentat instanței, care a emis mandat de arestare pentru 30 zile, ca să fie predat autorităților judiciare din Germania.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu