Închide

Doi bărbați ajung după gratii în Cluj pentru violență în familie. Într-un caz, soția se aruncă din mașină și cere ajutorul trecătorilor, în altul bărbatul amenință că dă foc casei

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 11, 2019 0 286

Doi bărbați au ajuns după gratii în weekend după ce și-au agresat soțiile iar împotriva lor polițiștii au emis ordine provizorii de protecție.

Unul dintre cazuri a avut loc în 7 februarie în Florești, unde un bărbat de 38 de ani și-ar fi agresat soția de 31 de ani în propria locuință, pe fondul unor neînțelegeri. De asemenea, o zi mai târziu, în timp ce se deplasau cu mașina în localitate, bărbatul ar fi devenit din nou violent și ar fi agresat-o pe femeie, motiv pentru care aceasta ar fi sărit din mașină și a cerut ajutor trecătorilor. În aceeași zi polițiștii au emis de urgență un ordin de protecție provizoriu și s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de violență în familie, faptă prevăzută de Codul penal iar bărbatul a fost reținut 24 de zile iar ulterior procurorii au dispus împotriva acestuia măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În aceeași zi, în 8 februarie, dimineața la ora 9.30 în Dezmir, polițiștii au intervenit pentru aplanarea unui scandal în familie. La fața locului s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 49 de ani și-ar fi agresat soția – o femeie, de 44 de ani, pe fondul unui conflict spontan. Polițiștii au emis și în acest caz un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului și i-au cerut să părăsească locuința și să nu se apropie de această adresă. Ulterior, în jurul orei 22:45, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni din nou la adresa celor doi soți. În curtea locuinței, a fost depistat bărbatul care avea asupra lui o sticlă cu benzină, amenințând că va incendia locuința. Polițiștii l-au imobilizat și l-au condus la Poliție, unde l-au reținut pentru 24 de ore, iar în ziua următoare procurorul de caz a dispus și în acest caz măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu