Închide

Parcarea de sub stadionul Cluj Arena va avea sistem nou de parcaj, costă un milion de lei, citește automat numerele de înmatriculare

Administrație by Actual de Cluj - iul. 11, 2022 0 208

Parcarea de sub stadionul Cluj Arena va avea sistem nou de parcaj, costă un milion de lei, citește automat numerele de înmatriculare.

Noul sistem de administrare a parcării subterane a stadionului ar urma să coste aproape un milion de lei, mai exact 980.000, și va beneficia de o tehnologie care va permite citirea automată a numerelor de înmatriculare, dar și eliberarea de tichete imprimate cu coduri de bare pentru vizitatorii de scurtă durată, respectiv carduri de proximitate pentru abonați. Plățile vor putea fi efectuate inclusiv prin card contactless sau telefon cu NFC. Noul sistem va fi cumpărat de Consiliul Județean, care arată că actualul sistem a funcționat continuu de la darea în folosință a stadionului, în 2011, ”motiv pentru care acesta a ajuns la un grad ridicat de uzură fizică.” În plus, din cauza vechimii, acesta nu a mai putut fi upgradat cu noile tehnologii de plată existente acum pe piață. Ofertele pot fi depuse până în 15 iulie, adică peste câteva zile, la ora 15. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Parcarea subterană a stadionului Cluj Arena are peste trei sute de locuri, mai exact 303. Să precizăm, CJ Cluj a mai făcut acest anunț în urmă cu mai multe luni, când data limită de depunere a ofertelor era 28 aprilie, de unde deducem că la prima strigare nu a fost interesat nimeni. Citește și:

Sistem nou pentru administrarea parcării de la stadionul Cluj Arena

Nici un comentariu

Scrie un comentariu