Închide

Sistem nou pentru administrarea parcării de la stadionul Cluj Arena

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - apr. 25, 2022 0 780

Administrația clujeană județeană vrea să instaleze un sistem nou automat pentru administrarea parcării de peste 300 de locuri a stadionului Cluj Arena, aflat în administrarea instituției. Consiliul Județean a lansat în acest sens o licitație de 980.000 lei pentru achiziția unui astfel de sistem care are ca dată limită de depunere a ofertelor ziua de 28 aprilie.

„Construcția noului stadion a început în anul 2009 și a fost finalizată la sfârșitul anului 2011, fiind amplasat pe locul fostului stadion Ion Moina. Compus din două tribune și două peluze, stadionul are o capacitate de 30.200 locuri, majoritatea acoperite. Fiind construită la cele mai înalte standarde, arena este cotată ca fiind un stadion din categoria UEFA Elite. Proprietarul stadionului este Consiliul Județean Cluj. În acest sens, achiziţia este necesară pentru buna desfăşurare a activităţii curente. De la finalul lui 2011 și până în prezent sistemul actual de parking a funcționat fără întreruperi iar gradul actual de uzură aduce cu sine probleme în utilizarea de zi cu zi de către clienți, iar sistemul actual nu mai permite să fie upgradat datorită vechimii acestuia în sensul plății cu cardul a staționării în parcare”, arată Consiliul Județean Cluj.

Licitația pentru achiziția unui sistem automat de administrare a parcării de la stadionul Cluj Arena a fost lansată luna aceasta. Potrivit caietului de sarcini, sistemul trebuie livrat în 60 de zile iar ofertantul trebuie să ofere o garanție de minim 2 ani pentru acesta. Contractul este estimat la 980.000 lei iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Data limită pentru depunerea ofertelor este 28 aprilie.

Primăria Cluj Napoca are intenția de a moderniza și ea sistemul de parcare care deservește pankingul subteran cu 440 de locuri de la sala polivalentă Cluj Arena situată lângă stadion.

(sursa: caiet de sarcini licitație achiziție sistem automat de administrare a parcării Cluj Arena)

foto: Mihai Hendea, Parcarea Cluj Arena

Nici un comentariu

Scrie un comentariu