Închide

[P] Drumul spre o carieră de succes, mult mai accesibil pentru clujeni. Află care sunt oportunităţile de dezvoltare la Bombardier Cluj-Napoca, una din cele mai importante companii din Cluj

ActualitateEconomieTop News by Actual de Cluj - nov. 18, 2016 0 901

Cluj-Napoca, oraşul din inima Transilvaniei care s-a remarcat peste graniţele ţării ca fiind un pol important de dezvoltare economică este recunoscut şi pentru posibilităţile multiple de dezvoltare profesională pe care le oferă. În mare parte, acest renume a fost câştigat şi datorită companiilor care îşi desfăşoară activitatea aici şi care au ridicat standardele în ceea ce priveşte pregătirea profesională şi experienţa pe care angajaţii o dobândesc. Pentru o pesoană care îşi doreşte o carieră de succes şi investeşte în dezvoltarea sa profesională, Cluj-Napoca este, cu siguranţă, oraşul care îi va deschide porţile pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte.

Un exemplu elocvent în ceea ce priveşte o creştere profesională sănătoasă este Bombardier Cluj-Napoca. Compania se află pe piaţa muncii din Cluj-Napoca începând cu anul 2009 şi este într-o continuă expansiune. Bombardier Cluj este un centru de operațiuni şi este parte integrantă a Bombardier Transportation. Departamentele funcționale sunt: Financiar, Resurse Umane şi Achiziţii, care gestionează procese cu impact în cadrul diviziei Transportation şi începând de anul acesta şi pentru Aerospace.

Andreea Van den Bosch, Human Resources Business Partner în cadrul Bombardier Cluj, declara într-un interviu că în ceea ce priveşte activitățile care au loc la sediul Bombardier din Cluj, în acest moment funcţionează trei departamente: Financiar – cu o experiență de mai mult de 7 ani în care am perfecționat procesele „end to end” ale Bombardier, de la activități de procesare facturi și contabilitate până la rapoarte financiare și statistici. De asemenea, departamentul de Resurse Umane colaborează cu locații Bombardier din Europa care contribuie la crearea unei experiențe pozitive în rândul angajaților noștri. Departamentul de Achiziții are un rol cheie în procesele globale de colectare/procurare/obținere de servicii și bunuri.
Se pare că unul dintre aspectele care îi recomandă pe cei care îşi doresc să facă parte din echipa Bombardier, este motivația: „Recrutăm persoane care își doresc să se specializeze în domeniul lor de activitate și sunt motivați de provocările oferite de interacțiunea cu persoane cu un nivel înalt de expertiză la nivel internațional. Sunt aşteptaţi cei care îşi doresc o evoluţie profesională pe termen lung constantă şi consistentă, punându-se accent pe valoarea fiecărui om în parte şi a contribuţiei pe care acesta o aduce în fiecare zi. Dezvoltarea în cadrul companiei Bombardier este susținută de performanță și dedicare în muncă, bineînțeles însoțită de un pachet ofertant de beneficii”.

În prezent, în Cluj se realizează operaţiuni cu impact în toate cele trei funcţiuni, iar datorită angajaţilor, procesele gestionate au un nivel ridicat de profesionalism. Andreea mai susținea că în ceea ce priveşte modul de funcţionare al companiei, „setul de valori care se promovează la nivelul Bombardier Cluj este acelaşi cu cel al companiei globale, se pune accent pe profesionalism și colaborare, iar fiecare poziţie este una cheie în cadrul organizaţiei. Unul din factorii care diferenţiază Bombardier de celelalte centre este faptul că oferă o bază solidă pentru dezvoltarea unei cariere de succes pe termen lung”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu