Închide

Taximetriștii care fumau la gară sau aeroport, „arși” la buzunare

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - nov. 18, 2016 0 423

Un nou val de controale au fost pornite săptămânea aceasta de polițiștii locali și de cei ai poliției transporturi în zona  Gării şi în zona Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu”, inclusiv în incinta acestuia.  Vizați au fost taximetriștii. În urma verificărilor, s-au aplicat 13 amenzi celor care nu respectau normele legale, inclusiv celor care au fost depistați fumând în mașini.
Echipele mixte de polițiști au depitat destul de mulți taximetriști care nu respectau legea, în urma acțiunii mixte de control derulate în zona aeroportului și a gării din Cluj. Printre abateri s-au regăsit: utlizarea altor stații în afara celor stabilite pentru îmbarcarea sau debarcarea călătorilor, autorizații de taxi eliberate de primăria florești și aiud, nedeținerea asigurărilor de bunuri și persoane, nerespectarea standurilor, lipsa ecusoanelor și fumatul în interiorul autoturismului care desfăşura activitate de taximetrie. Potrivit primăriei, în urma acțiunii de control s-au încheiat 13 procese-verbale de constatare a contravenţiilor în valoare de 3.400 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 109/2010 şi HCL 90/2012.
Administrația locală a avertixat că acțiunile de control a taximetriștilor din Cluj vor continua și în perioada următoare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu