Închide

Lupii de pază la oi: paznici în cârdășie cu hoți fură 4 kilometri de cabluri de cupru după ce taie stații de asfalt și beton

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 18, 2016 0 302

Au dat iama în depozite de firmă și au furat în repetate rânduri bunuri de aproape 100.000 lei, au fost prinși ieri și au ajuns în arest preventiv, e vorba de un grup de șapte persoane, între care și agenți de pază.

Grupul infracțional prins de polițiștii din Apahida numără 9 persoane, dintre care 7 au fost reținute și arestate preventiv, după ce în urmă cu trei săptămâni, în 27 octombrie, polițiștii din Apahida au identificat cinci bărbați, între care și minori, bănuiţi de furtul unor cabluri de cupru din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Sânnicoara. Cercetările au arătat că în octombrie aceștia au pătruns în repetate rânduri în curtea unei firme, de unde au furat patru kilometri de cablu de cupru de diferite dimensiuni, prin tăierea acestora de la motoarele a 52 de subansambluri ale unei staţii de asfalt şi ale unei staţii pentru beton.

La acea dată, cei în cauză au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Cercetările au fost extinse, iar polițiștii au constatat că cei cinci au fost ajutați de patru agenți de pază ai firmei respective – cei patru, cu vârste cuprinse între 34 şi 64 de ani, din localităţile Apahida şi Iclod, după o înţelegere prealabilă, le-ar fi permis inculpaţilor să pătrundă în incinta societăţii, în repetate rânduri, pe timp de noapte, în schimbul primirii unor sume de bani. Doi agenți de securitate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, ieri.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu