Închide

FOTO Accident în Mărăști. Un autobuz a derapat și-a intrat într-un stâlp, trei persoane primesc îngrijiri medicale

ActualitateTop News by Catalin Suciu - nov. 18, 2016 0 541

Un autobuz a fost implicat într-un accident rutier, iar în acest moment la fața locului se află mai multe ambulanțe.

Mijlocul de transport în comun a derapat pe strada Aurel Vlaicu și s-a oprit într-un stâlp de pe marginea drumului. Echipaje de intervenție de la Inspectatoratul pentru Situații de Urgență se află în zonă și acordă asistență. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, Andrei Biriș, trei persoane primesc în acest moment îngrijiri medicale.

„Este o intervenție în zona Aurel Vlaicu, unde se află mai multe echipaje de-ale noastre. Un autobuz a derapat, din primele informații. Ar fi trei persoane care primesc asistență medicală în acest moment, nu se știe dacă vor fi transportate la spital, dacă e nevoie. Astea sunt primele informații pe care le avem”, a explicat Biriș.

bus3

bus6bus5

bus10

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare