Închide

Incidența infecției cu coronavirus scade cu un punct și jumătate într-o săptămână în Cluj-Napoca

SănătateTop News by Mihai Prodan - apr. 30, 2021 0 490

Incidența infecției cu coronavirus e mai mică pe zi ce trece în Cluj-Napoca, azi aceasta e de 2,62 cazuri la mia de locuitori, semnificativ mai mică decât ieri, în scădere constantă în ultima săptămână.

Datele Direcției de Sănătate Publică Cluj, publicate în urmă cu puține momente, arată că rata infecției cu coronavirus e de 2,62 cazuri la mia de locuitori în Cluj-Napoca astăzi, de la 2,88 ieri și 2,98 în urmă cu două zile. În urmă cu trei zile incidența în oraș era de 3,16 cazuri la mie, iar vinerea trecută, în urmă cu o săptămână – 4,16 la mie, adică o scădere cu un punct și jumătate într-o săptămână.

Numărul cazurilor de infecție confirmate în ultimele două săptămâni a ajuns la 879 în oraș, și chiar dacă numărul e în scădere acesta reprezintă aproape jumătate din totalul infecțiilor confirmate în întreg județul în acest interval – puțin peste două mii de cazuri în total.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.