Închide

Accident aseară pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din Cluj, DN1F, două persoane rănite după ce un șofer a intrat pe contrasens

ActualitateTop News by Mihai Prodan - apr. 30, 2021 0 448

Accident aseară pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din Cluj, DN1F, în localitatea Baciu de lângă Cluj-Napoca, la ieșirea spre Zalău.

Polițiștii spun că accidentul a fost provocat de un șofer de 19 ani care se deplasa pe DN1F din direcția Zalău spre Cluj-Napoca, și care ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani. În urma accidentului două femei, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 45 de ani, au fost transportate la o spital pentru îngrijiri medicale. ”O adolescentă a suferit mai multe traumatisme și a necesitat asistență medicală de urgență, fiind transportată la spital în stare de semiconștiență, dar cooperantă. De asemenea, a mai fost acordat primul ajutor calificat unei femei, în vârstă de circa 30 de ani, care prezenta suspiciuni de fracturi, era în stare de conștiență și era cooperantă. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au arătat echipajele de urgență sosite la fața locului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18.40.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.