Închide

GALERIE FOTO Ai zice că ești în Austria, dar ești la 150 de km de Cluj. Stațiunea din România unde muntele se îmbină cu plajele de nisip fin

SocialTop News by Catalin Suciu - aug. 09, 2015 6 164498

Vrei să scapi de caniculă, să respiri un aer pur de munte, dar în același timp să te și bălăcești? În județul Bistrița-Năsăud stațiunea Colibița îți oferă toate aceste lucruri, plus multe altele.

Într-un peisaj virgin împrejmuit de munți, stațiunea a devenit un veritabil centru turistic luat cu asalt de mii de români, dar și de turiști din străinătate.

Colibita2
Aici există şi plaje artificiale la marginea lacului dotate cu șezlonguri și multe terase, iar o noapte de cazare costă între 70 lei într-o cameră obişnuită şi 100 euro într-un bungalow luxos. „Dacă tot e marea de la munte, nu poate fi mare fără nisip, fără apă, fără soare”, a declarat proprietarul unei pensiuni, pentru ştirileprotv.ro. „În momentul acesta suntem cu casa închisă până la jumătatea lui septembrie”, a mai spus acesta.

Distanța din Cluj -Napoca și Colibița este de 150 de kilometri. Așadar, dacă doriți și munte și mare în același timp, stațiunea din județul Bistrița-Năsăud vă așteaptă!

Colibita4 colibita5 colibita3 Colibita6

 

foto: colibita-marea de la munte

cluj-colibita

 

 

CITEȘTE ȘI:

Maldivele Clujului: succesul ratat al Lagunei Albastre și de ce merită să o vizitezi

VIDEO Senzații tari și peisaje care-ți taie respirația la doar câțiva kilometri de Cluj. Distracția e garantată toată vara!

Băile Sarcău, o alternativă la ștrandurile aglomerate clujene. Relaxare, sănătate și liniște. Efectele curative ale apei din Sarcău

6 comentarii

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.