Închide

GALERIE FOTO Un concediu de toamnă perfect. Luxos dar accesibil, complexul turistic e situat în Transilvania

SocialTop News by Catalin Suciu - sept. 03, 2015 0 2531

Dacă n-aţi apucat încă să plecaţi în concediu şi vă doriţi o experienţă „autohtonă” vă oferim o sugestie: Domeniul Dracula Daneş, din judeţul Sibiu. Complexul turistic contruit într-un decor natural spectaculos oferă linişte, relaxare, iar doritorii pot încerca şi diverse activităţi, de la bălăceala în piscina la pescuit într-un lac aflat în interiorul complexului. Aici e amenajat şi un centru ecvestru şi, de asemenea, există o insulă cu lebede.

foto3

foto2

 

foto5 foto4

„La Domeniul Dracula Danes iei o pauza de la viaţa agitată şi îţi petreci timpul în aceste locuri pitoreşti într-un mod mai mult decât plăcut. Aici dai telefonul mobil pe undiţă, cartierul de blocuri pe o pădure magnifică, aici admiri animalele sălbatice din mica grădină zoologică, aici redescoperi conceptul înapoi în natură”, susţin managerii complexului.
Din Cluj-Napoca până la Dracula Daneş sunt 155 de kilometri, un drum de aproximativ două ore şi jumătate cu maşina.

 

 

GALERIE FOTO Ai zice că ești în Austria, dar ești la 150 de km de Cluj. Stațiunea din România unde muntele se îmbină cu plajele de nisip fin

 

Maldivele Clujului: succesul ratat al Lagunei Albastre și de ce merită să o vizitezi

Băile Sarcău, o alternativă la ștrandurile aglomerate clujene. Relaxare, sănătate și liniște. Efectele curative ale apei din Sarcău

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.