Închide

VIDEO Senzații tari și peisaje care-ți taie respirația la doar câțiva kilometri de Cluj. Distracția e garantată toată vara!

SocialTop News by Catalin Suciu - aug. 10, 2015 2 12536

Vrei să petreci un weekend departe de agitația urbană, departe de praf și șantierele Clujului? Una dintre variante ar fi să alegi Transilvania Extreme Adventures, o companie care te ajută să descoperi frumusețile României.

Pe scurt, cu ei poți face rafting, caiac, alpinism sau poți zbura cu parapanta. Ieșirile se fac în cadru organizat, cu ghizi turistici și echipamente specializate. Așadar, poți să ieși cu un caiac pe Tarnița , să faci un popas într-o poieniță ascunsă, iar apoi să descoperi câteva locuri neatinse de “ghearele” capitalismului. Sau să experiementezi apele învolburate ale Arieșului sau ale Crișului Repede.

“Dacă îți place natura și iubești adrenalina, ești binevenit la noi. Sunt câteva locuri absolut uimitoare pe care lumea nu le cunoaște”, povestește Bogdan Hidan, unul dintre managerii Transilvania Extreme Adventures.

Câteva imagini din aventurile la care se pot înhămat toți clujenii pentru un weekend de neuitat.

Rafting2 Rafting3
Doritorii își pot face rezervări AICI sau dacă nu apucați, pe cei de la Transilvania Extreme Adventures îi  găsiți în weekend la Beliș, la Green Sensation unde vor organiza zboruri cu motoparapanta, vor scoate caiacele pe lac și vor organiza curse de mountain bike.

 

 

GALERIE FOTO Ai zice că ești în Austria, dar ești la 150 de km de Cluj. Stațiunea din România unde muntele se îmbină cu plajele de nisip fin

2 comentarii

  1. superbe imagini ,frumos realizat,dar am totusi o nemultumire,daca tot suntem in romania si incercati sa promovati asta,de ce fundalul sonor (muzical)nu e in romana?Felicitari inca o data pentru promovare

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.