Închide

Calvar pentru un jucător de la CFR. Accidentare horror suferită în finalul meciului și sezon compromis. “Nu mă dau bătut, veți vedea!”

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 09, 2015 1 939

CFR Cluj a suferit la Iași prima înfrângere din acest sezon (1-2), dar veștile proaste continuă la formația lui Francisc Dican.

Atacantul Bruno Guima , intrat la pauza jocului, s-a accidentat la finalul partidei, iar veștile date de doctori sunt teribile. Portughezul s-a prăbușit după un duel cu Frăsinescu și a început să țipe de durere, ieșind pe targă de pe teren.
Iar în urma analizelor medicale a reieșit că atacantul are ruptură de ligament încrucișat anterior și de menisc (ACL). Portughezul se va opera în această săptămână și va începe apoi recuperarea, dar nu va putea reveni pe gazon mai devreme de șase luni!
“E un moment dificil din cariera mea, sunt urmărit de ghinioane, dar nu mă dau bătut. În această săptămână mă voi opera, iar apoi voi da totul ca să revin. Mă simt rău, m-am simțit cumplit, dar am norocul să fiu înconjurat de niște colegi minunați. Nu mă dau bătut! În iarnă sper să încep deja alergările ,iar din retur să joc la un moment dat. E o perioadă grea, dar nu s-a terminat cariera mea”, a povestit Guima pentru actualdecluj.ro.

Am inceput recuperare! Nu poate sa pierde timp! Revin repede, promit!I’m already recovering! I can’t loose time! I’ll…

Posted by Guima on Sunday, 9 August 2015

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Un comentariu

Scrie un comentariu