Închide

VIDEO Cântece la foc pe plaja urbană cu vedere la Someș

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 09, 2015 0 996

„În seara asta mamă, lumea e a mea. O lume de 20 de ani. Privește mamă jocul și taci nu întreba E foarte simplu este ziua mea”. Pe plaja din Grigorescu, „Taina” Magdei Puskas a fost însușită de clujeni, mai mulți ca în prima zi a Serilor de vară și mai entuziaști să guste muzica pe plaja de pe malul râului care trece prin cartierul lor.

Dacă seara a început cu încercările și poeziile unei trupe proaspăt înființate, Confesiuni sau cu probleme tehnice, până la urmă generatorul a fost convins să îi facă auziți pe ambele maluri ale Someșului pe artiștii folk din a doua zi a Serilor de vară, eveniment susținut de primărie pe tot parcursul lunii august și care a debutat la acest final de săptămână pe plaja urbană din cartierul Grigorescu. Magda Pușkaș &Vanghelie Gogu, cuplul Roxana Zăpârțan și Ionuț Mangu dar și Picuri de Folk, trupă înființată din dragoste de munte a unor muzicieni, i-au ținut trezi pe clujeni până aproape de miezul nopții, pe scenă, dar și în jurul focului de tabără aprins pe plaja cu vedere la Someș.


Citește și: 

VIDEO Se poate vară și pe plajă cu vedere la Someș

S-a atâțat focul, s-a cântat și s-a aplaudat. Unii au fost chiar nemulțumiți că n-au adus slănină să o prăjească la foc. Ca să fie o petrecere adevărată. Dar chiar și așa, cei veniți pe plajă au opinat că de mulți ani nu s-au mai simțit la fel de bine la ei în cartier, mai ales că și-au putut aduce și copiii să-i inițieze în atmosfera de mare, nisip și seri boeme de care aveau parte ei în tinerețe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare