Închide

Fotomodel susținut de PNL, dar cu studii în domeniu, preia șefia Apelor Române din Cluj. El îl înlocuiește pe controversatul consilier local Ovidiu Vișan, demis după scadalul deversărilor apelor menajere în Someș

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - apr. 15, 2021 1 1136

Noul șef al Direcției Apelor Someș Tisa din Cluj este Valentin Avram, informează infocluj.eu. Despre Avram presa din Cluj a relatat recent că are susținere PNL și a fost propulsat în fruntea Inspecției din Apele Române, în detrimentul fostei sale iubite Florina Pop care conducea structura și care a fost eliminată din competiție printr-o smecherie. Avram a fost fotomodel, însă are studii în domeniu după cum a și declarat, însă nu avea experiența necesară să ocupe respectiva poziție.

 

Conducerea Companiei Apele Române a cerut în martie 2020, în plină stare de urgență, schimbarea conducerii departamentului de inspectori al Administrației Bazinale Someș-Tisa, de la Cluj. Pentru că șefa de atunci, Florina Rus, a refuzat să-și dea demisia, postul a fost scos la concurs, după cum a informat Digi24.ro. Rus a participat la concurs și l-a promovat, însă, cel mai tânăr angajat din departament, Valentin Avram, a contestat concursul, acesta a fost anulat. Pop a fost destituită iar șef interimar a rămas Avram. Detalii AICI.

Acum, Avram care în trecut a fost fotomodel, a fost propulsat în fruntea Administrației Bazinale Someș Tisa, după cum a arătat infocluj.eu, fiind noul direcotr numiti începând cu data de 15 aprilie. Numirea lui Avram vine după destituirea liberalului Ovidiu Vișan, consilier local, pus în fruntea instituției anul trecut și implicat într-un adevărat scandal după ce o angajată, Ana Maria Cosma, l-a acuzat că a vrut să o intimideze să recunoască că ea este cea care ar fi înregistrat și a trimis presei video-ul care surprinde deversarea apelor menajere ale Clujului în Someș.

Detalii: Video-ul cu deversările apelor menajere neepurate în Someș care a generat un adevărat scandal la Apele Române și plângeri penale făcut public. „Someșul poluat la înțelegere politică”

„Eu vin dintr-o familie de gospodari de ape, amândoi părinți ai mei sunt pensionari. Sunt angajat în instituție din 2014. Am urmat Facultatea de Ingineria Mediului, masteratul în construcții Hidrotehnice și am urmat și un curs de Specialitate în Managentul Resurselor de Apă, practic am toate studiile pentru a ocupa acest post”, spune în 2020 Avram, citat de Digi24.ro.

Consilier local, Ovidiu Vișan se mișcă printre liderii liberali clujeni, fiind considerat unul dintre apropiații președintelui PNL Cluj, Daniel Buda. Fără să dețină expertiză în administrarea apelor, acesta a fost plasat prin delegare, anul trecut, la conducerea Administrației Bazinale de Apă Someș Tisa. În luna martie, mandatul de director prin delegare pe 90 de zile a lui Vișan nu a mai fost prelungit, interimatul fiind preluat de Ioan Curt, fostul șef de la Gospodărirea Apelor. Mandatul acestuia era de 30 de zile.

Vezi și: A fost înlăturat de la conducerea Administrației Bazinale de Apă Someș Tisa. Noul director, numit tot cu sprijin PNL

(Valentin Avram – sursă foto: Facebook)

(s

(fotografiile prezentate de Digi care arată apetența către PNL a lui Valentin Avram nu mai apar pe pagina sa de Facebook)

Un comentariu

  1. Studii in domeniu, ce domeniu ? Un cacacios de inginer absolvent al unei facultati de doi lei, are studii in domeniu… comparativ cu cine, cu prostul care a plecat ?

Scrie un comentariu