Închide

A fost înlăturat de la conducerea Administrației Bazinale de Apă Someș Tisa. Noul director, numit tot cu sprijin PNL

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - mart. 23, 2021 0 1043

Liberalului Ovidiu Vișan nu i-a mai fost prelungit mandatul de director al Administrației Bazinale de Apă Someș Tisa. Poziția sa a fost preluată de un anagajat din interiroul instituției, Ioan Curt, acesta de asemenea sprijinit politic.

Controversatul Vișan 

Consilier local, Ovidiu Vișan se mișcă printre liderii liberali clujeni, fiind considerat unul dintre apropiații președintelui PNL Cluj, Daniel Buda. Fără să dețină expertiză în administrarea apelor, acesta a fost plasat prin delegare, anul trecut, la conducerea Administrației Bazinale de Apă Someș Tisa. La începutul lui 2021, în portofoliul său a apărut și-o primă reclamație din partea unei angajate a instituției. Mai precis, angajata l-a acuzat pe Vișan, în publicația InfoCluj.eu, că ar fi  sechestart-o într-un birou. Vișan a mai fost acuzat și că ar fi încercat să mușamalizeze o acțiune de poluare pe râul Someșul Mic.

Pe fondul scandalurilor care în ultima perioadă au vizat instituțiile din țară care adminsitrează apele române, privind angajările pe linie politică, liderii liberali clujeni și-ar fi luat mâna de pe Ovidiu Vișan – spune suresele Actual de Cluj.  Teama că un sacandal similar s-ar propaga și la Cluj, i-au făcut pe aceștia să-l scoată pe Vișan din schemă – cel puțin pentru moment.

„Am avut delegate aribuțiile pe o peroadă de 90 zile. Nu mi-a fost prelungită această delegare. Cu alte cuvinte mandatul de director a încetat”, a comentat  Ovidiu Vișan pentru InfoCluj.eu.

În locul lui Ovidiu Vișan, la conducerea Administrației Bazinale de Apă Someș Tisa a fost numit un om din interiorul instituției, însă și acesta sprijinit politic. Este vorba despre Ioan Curt, care avea funcția de director de Investiții și Exploatare în cadrul acestei instituții. Curt este de asemenea apropiat de liderul PNL Cluj, Daniel Buda.

Sursa Foto: Facebook/Ovidiu Visan

Nici un comentariu

Scrie un comentariu