Închide

Fostul hotel Melody din centrul Clujului a intrat în renovare, lucrările costă 1,5 milioane de euro

EconomieTop News by Actual de Cluj - mart. 24, 2023 1 448

Fostul hotel Melody din centrul Clujului a intrat în renovare, lucrările costă 1,5 milioane de euro.

Fundaţia Sapientia din Cluj-Napoca a început reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody din piaţa centrală a oraşului, edificiul va găzdui şi spaţii pentru evenimente, a transmis Dezső Szenkovics, decanul Facultăţii de la Cluj-Napoca a Universităţii Sapientia din Transilvania, pentru agenţia ungară de presă MTI.
Proprietatea a fost achiziţionată în 2020 de către fundaţia care administrează universitatea maghiară din Transilvania şi a devenit spaţiul cursurilor de coregrafie, dansuri populare de la Universitatea Sapientia, precum şi sediul de la Cluj-Napoca al Fundaţiei Casa Tradiţiilor din Transilvania. Dezső Szenkovics a declarat pentru MTI că la clădirea fostului hotel de trei stele sunt efectuate atât lucrări de reabilitare interioară, cât şi de renovare exterioară, faţada şi întreaga structură a acoperişului urmând să fie reînnoite. Renovări se vor face şi la subsol, precum şi la curtea interioară aflată la primul etaj al clădirii monument istoric, încăperile de la acest etaj urmând să fie modificate. Costurile – șase milioane de lei plus TVA, adică 1,5 milioane de euro, bani care vin de la Guvernul Ungariei, prin Fondul Bethlen Gábor.

Lucrările vor fi realizate de Decorint SRL din Cluj-Napoca și ar urma să fie finalizate în decembrie.

Citește și:

S-a vândut unul dintre cele mai vechi hoteluri ale Clujului, l-a cumpărat Fundația Sapientia. Vezi ce planuri are

Cu cât s-a vândut clădirea hotelului Melody, unul dintre cele mai vechi din Cluj, către fundația Sapientia

Tranzacția în care a fost vândut hotelul Melody din centrul orașului Cluj-Napoca e cea mai scumpă tranzacție imobiliară realizată anul trecut în oraș

Un comentariu

  1. Woooow, ador Pizza hut….pe oriunde umblu in strainatate, musai sa ma rasfat cu cel putin o Pizza Hut. Acum de curand am fost in Cipru, si spre fericirea mea, a prins o,oferta super la Pizza hut…am mancat ,mult si bine…si as mai manca…Felicitari Pizza H.

Scrie un comentariu