Închide

Echipa unuia dintre cele mai bune produse de presă din România își lansează cartea la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 06, 2018 0 140

Echipa unuia dintre cele mai bune produse de presă din România își lansează cartea la Cluj, peste două săptămâni.

E vorba de echipa emisiunii de televiziune „România, te iubesc!” – Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Cristian Leonte, care vor fi prezenți la lansarea cărții de la Cluj, programată luni 17 decembrie la ora 18 la librăria Humanitas din Cluj-Napoca. Lansarea cărții va fi urmată de o sesiune de autografe.

„România, te iubesc!” e una dintre emisiunile de televiziune cele mai bune din țară, cu buget pe măsură – reportaje, anchete şi investigaţii de calitate și la standarde înalte. „2018 este un nou capitol în istoria emisiunii. „Cum să facem scris din imagine?“ Aveam cu toţii în minte imagini superbe sau dezolante, fragmente de interviuri în care participaníi puteau fi premiaţi pentru jocul artistic, scene dense şi rapide în care totul era în mişcare. Cum să le descrii, ca să rămână la fel de valoroase ca la televizor? Forma fizică, firească în care se aşază faptele şi imaginile înainte de a deveni un reportaj finit este totuşi scrisul. Materialele „au trecut sticla“, după cum ne arată reacţiile publicului care ne urmăreşte. Suntem acum pe un teritoriu nou, curioşi dacă universul creat de personalităţile corespondenţilor prinde viaţă încă o dată, în mintea cititorului de data aceasta”, explică Cristian Leonte.

Lansarea de la Cluj face parte dintr-un turneu care începe vineri 14 decembrie în Arad, continuă în următoarea zi în Timișoara, duminică 16 decembrie în Oradea, o zi mai târziu la Cluj, iar apoi – la Sibiu, Brașov și București, toate la librării din rețeaua Humanitas.

Image may contain: 6 people, people standing and text

Nici un comentariu

Scrie un comentariu