Închide

Accident grav pe un drum județean, o femeie a murit după ce șoferul ar fi adormit la volan și a răsturnat mașina

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 06, 2018 0 217

O femeie a murit în această după-masă într-un grav accident de circulație pe un drum județean din Cluj, după ce șoferul mașinii în care se afla ar fi adormit la volan iar mașina s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16 pe DJ109D în localitatea Bont, din Gherla către Sic, unde, spun polițiștii prezenți la fața locului, pe fondul stării de oboseală șoferul unei mașini ar fi adormit la volan, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un gard și s-a răsturnat. Pasagera din partea dreaptă a fost accidentată grav și în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul Ambulanței sosit la fața locului a fost declarată decedată. Șoferul a fost rănit ușor. Pompierii de la SMURD Dej ajunși la fața locului spun că femeia nu prezenta puls și nu respira când au ajuns la locul accidentului; au stabilizat autoturismul și au scos cele două persoane din el și au încercat resuscitarea femeii timp de un sfert de oră, până când la fața locului a venit echipajul SMURD de terapie intensivă, de unde personalul medical a continuat manevrele de resuscitare timp de alte 40 de minute, fără însă a readuce semnalele vitale ale femeii. Șoferul nu prezenta răni grave.

Femeia decedată avea 41 de ani se era din Sic, la fel ca șoferul mașinii, un bărbat de 49 de ani.

UPDATE Cei doi erau soț și soție, iar fiul lor, un băiat de 16 ani, se afla pe scaunul din dreapta. Acesta a fost transportat la spital cu agitație psihomotorie.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare