Închide

Au renovat degeaba pasajul gării: are camere video, dar miroase a urină

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 01, 2015 1 506

Abia au renovat pasajul de la Gară și deja boschetarii-și fac veacul în el.

Pasajul, recent renovat miroase a urină și cel puțin o persoană fără adăpost își face veacul aici: situația a fost semnalată de o femeie, Florina Codrean, pe site-ul de reclamații domnuleprimar.ro: „de curând mirosul de urină din pasajul de la gară, relativ proaspăt renovat, s-a intensificat. Diverși indivizi urinează acolo, deși în incinta gării există toaletă publică”, scrie ea, și exemplifică: în 27 mai a văzut un om al străzii care stătea „între o grămadă de cartoane într-un colț al pasajului”. „Nu este normal! Acel pasaj este singura alternativă pentru persoanele care vor să traverseze în mod legal strada”, scrie ea.

Pasajul Gării a fost renovat de Primăria Cluj-Napoca la sfârșitul anului trecut, după ce lucrările începuseră în luna mai. Între altele aici au fost instalate și șapte camere de supraveghere și un sistem de iluminat, cu 41 de lămpi. Lucrările au fost executate de Andoconstruct SRL pentru o jumătate de milion de lei și Servinstal Impex – instalații sanitare și electrice – pentru aproape 50.000 de lei. Pasajul are o suprafață de 630 de metri pătrați și 5 căi de acces, plus un al șaselea, închis deocamdată, ce leagă pasajul de cel de sub gară.

Citește și:

Se încheagă visul lui Șurubaru de la gară. Constructorul pasajului subteran e o firmă conectată la CFR și la banii publici ai vecinilor din Oradea

Trend nou la primărie: cine are ofertă mai mare câștigă lucrările

Scrie un comentariu