Închide

Accident grav la Căpușu Mare. Minori răniți, plan roșu de intervenție

ActualitateTop News by Catalin Suciu - apr. 20, 2019 0 466

Un microbuz cu elevi a fost implicat, sâmbătă, într-un accident, pe DN 1, în localitatea Căpuşu Mare.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 11 persoane. Informaţiile preliminarii arată că era vorba despre o cursă ocazională, iar microbuzul transporta elevi de la o şcoală din judeţul Bacău.
Având în vedere gravitatea accidentului şi numărul mare de răniţi, la Cluj a fost activat codul roşu, în jurul orei 16.30. Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii Inspectoratului pentru SItuaţii de Urgenţă Cluj (ISJ), care anunţă că au fost mobilizate forţe importante.
„În urma accidentului au rezultat 11 victime. La ora 16.30 a fost activat planul roşu de intervenţie, iar în prezent se Intervine la Căpuşu Mare cu două autospeciale cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD şi o autospecială pentru transportul victimelor multiple”, susţin reprezentanţii ISJ.

Conform polițiștilor, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un microbuz pe DN1 E60, cursă ocazională, din direcția Cluj-Napoca spre Oradea, ar fi adormit la volan, motiv pentru care a ieșit în afara părții carosabile, în partea dreaptă a sensului său de mers.

Elicopterul SMURD a aterizat la fața locului și a preluat un minor de 17 ani în stare gravă.

Potrivit Poliţiei Cluj, accidentul rutier pe DN 1 s-a produs în localitatea Căpuşu, la intersecţia spre Aghireşu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.