Închide

CFR, victorie marcă înregistrată. Un nou succes la limită în Liga 1

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 21, 2019 0 143

Echipa clujeană a câștigat în deplasare cu Sepsi, singurul gol fiind marcat de George Țucudean, atacantul revenit după o pauză de câteva săptămâni.

CFR Cluj a dominat în prima parte, a început mai bine partida și a punctat prin Țucudean, după o pasă excelentă primită de la Cristi Manea. A fost suficient pentru o nouă victorie.

Defensiva clujenilor pare de netrecut. Sepsi a forțat în partea secundă, a dominat în terenul CFR-ului, dar fără să aibă vreo ocazie importantă. Petrescu s-a închis bine și încet-încet se termină campionatul. CFR e prima, cu 41 de puncte, urmată de FCSB cu 35, dar cu un meci mai puțin, cel cu Viitorul de duminică seara.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare