Închide

CFR, victorie marcă înregistrată. Un nou succes la limită în Liga 1

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 21, 2019 0 112

Echipa clujeană a câștigat în deplasare cu Sepsi, singurul gol fiind marcat de George Țucudean, atacantul revenit după o pauză de câteva săptămâni.

CFR Cluj a dominat în prima parte, a început mai bine partida și a punctat prin Țucudean, după o pasă excelentă primită de la Cristi Manea. A fost suficient pentru o nouă victorie.

Defensiva clujenilor pare de netrecut. Sepsi a forțat în partea secundă, a dominat în terenul CFR-ului, dar fără să aibă vreo ocazie importantă. Petrescu s-a închis bine și încet-încet se termină campionatul. CFR e prima, cu 41 de puncte, urmată de FCSB cu 35, dar cu un meci mai puțin, cel cu Viitorul de duminică seara.

 

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare