Închide

A fost terminată construcția unui pod în Cluj, lucrările au costat un sfert de milion de euro

Administrație by Actual de Cluj - iul. 13, 2021 0 478

A fost terminată construcția unui pod în Cluj, lucrările au costat nu mai puțin de 1,25 milioane de lei, adică un sfert de milion de euro, bani publici.

E vorba de podul din localitatea Văleni din comuna Călățele, pe drumul județean 108C, la km 40+700, pod a cărui construcție a costat un sfert de milion de euro, bani publici de la Consiliul Județean. ”Ca ultimă etapă a lucrărilor, a fost realizată așternerea celor două straturi de asfalt pe suprafața podului, precum și pe calea de rulare, în amonte și în aval de noul pod”, arată instituția. ”De asemenea, au fost montate balustrade de siguranță pe toată lungimea trotuarului destinat pietonilor ce traversează podul, precum și parapeți metalici pe o lungime de peste 60 de metri, inclusiv în zona în care lucrările de modernizare au vizat regularizarea albiei”.

Instituția arată că a fost nevoie de aceste lucrări – podul se afla într-o stare de degradare avansată, cauzată de inundațiile de anul trecut. Vechiul pod a fost demolat.

Citește și:

Un pod din Cluj, reconstruit de la zero după ce viiturile de anul trecut i-au provocat demolarea , a fost redat traficului rutier.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare