Închide

Restricții importante de circulație în centrul Clujului mâine pe toată durata zilei, pentru măsurători 3D, se golește o stradă întreagă

Administrație by Mihai Prodan - ian. 23, 2019 0 237

Restricții importante de circulație în centrul Clujului mâine pe toată durata zilei, pentru măsurători 3D.

Astfel, Primăria anunță că instituie restricții de circulație între orele 8 și 18, cu închiderea circulaţiei rutiere pe strada Iuliu Maniu până la intersecţia cu strada Baba Novac, dar și închiderea circulației rutiere pe strada Janos Bolyai. În plus toate parcările de pe strada Iuliu Maniu vor fi eliberate de diseară de la ora 22 până mâine seară la ora 19. „Închiderile de circulație sunt necesare în vederea efectuării unor măsurători 3D în zonele menționate”, arată Primăria.
Măsurătorile de mâine fac parte din proiectul de pietonalizare a centrului Clujului, împreună cu străzile Mihail Kogălniceanu, Emmanuel de Martonne, Janos Bolyai, Hermann OBerth, Kovacs Dezso, Gaal Gabor și Baba Novac.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare