Închide

10 lucruri despre garsoniera de 115.000 de euro care se vinde la Cluj

ActualitateSocialTop News by Catalin Suciu - iun. 06, 2019 1 749

*Îți inviți rudele pentru petrecerea de casă nouă, dar pe rând, să încapă toată lumea. Practic, faci o petrecere întinsă pe durata a două săptămâni.

*Avantajul este că în eventualitatea unui incendiu, poți arunca, la o adică, o căniță de apă și se stinge.

*Fiind atât de mică, administratorul blocului, un vechi clujean, i-a trecut la întreținere, pe lângă proprietar, și pe cei doi peștișori aurii dintr-un acvariu care ocupa jumătate din garsonieră.

*Pentru a se muta în garsonieră, proprietarul îi invită pe viitorii locatari să apeleze la psihologi pentru a-și înfrânge eventualele fobii de spații mici.

*Neghiniță – delicata făptură creată de Barbu Ștefănescu-Delavrancea- chiar există și e printre cei mai interesați cumpărători, fiindcă această garsonieră, deși i se pare până și lui destul de mică, i-ar fi totuși suficientă pentru nevoile sale mărunte.

*Cei 7 pitici din Albă ca Zăpada s-au interesat și ei la bancă pentru a obține un credit ipotecar cu co-plătitor Albă ca Zăpada, însă banca i-a refuzat fiindcă nu mai crede în povești.

*După ce-a văzut că se vinde o garsonieră cu 115.000 de euro, domnul Nelu, care are un apartament cu 3 camere în groapă în Mărăști, și-a scos locuința pe olx cu 800.000 de euro, precizând în anunț că: „E curat,e un loc ferit de calea ferată, deși mai auziți uneori acceleratul de Dej, și ca facilități are o baie, o masă în bucătărie, ușă metalică și o antenă luată de pe oser, cu care prinzi inclusiv posturi din Bulgaria.”

* Omul care vinde garsoniera cu 115.000 de euro vrea, de fapt, să-și rotunjească bugetul pentru festivalurile din Cluj de anul acesta. Să-i mai rămână, eventual și ceva bănuți pe toamnă/iarnă.

*Câțiva mănăștureni s-au revoltat și spun că autorul anunțului este o vinitură împuțită care, după ce a luat 10 locuri de parcare din Cluj, a pus mâna și pe locuințe.

*Celebrul actor Nicolas Cage a vizitat recent Clujul la TIFF și s-a îndrăgostit  de această urbe atât de primitoare, fiind gata să-și cumpere un duplex în DonathPark, dar proprietarul i-a cerut pe lângă 550.000 de euro și ochelarii de soare, dar starul din Leaving Las Vegas n-a putut accepta așa ceva.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

10 lucruri despre Târgul de Crăciun din Cluj

Citiți și:

10 lucruri despre Cluj-Napoca, orașul de 5 stele 

10 lucruri despre grindina din Zalău

10 lucruri despre cutremurul din Zalău

Garsonieră scoasă la vânzare în Cluj cu 115.000 de euro

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Un comentariu

  1. iara incepi cu glume rasuflate tip „10 prostii despre?”
   ce pelea mea de jurnalist faceti mai?
   am zis si ieri. pune mana pe telefon, vezi daca e real anuntu si zi-ne si noua. daca nu sa nu va mirati ca nu va citeste lumea aberatiile din ziare si sta numa pe FB toata ziua

  Scrie un comentariu