Închide

10 lucruri despre Târgul de Crăciun din Cluj

ActualitateTop News by Catalin Suciu - nov. 24, 2018 3 1814

* Banca Transilvania- banca clujenilor- oferă credite de nevoi personale în regim de urgență pentru fiecare român care vrea să vină la Cluj, la târg, ca să-și poată permite toți să bea măcar un păhăruț de vin fiert și să guste un macarons de la o căsuță din Unirii.

* Populația Zalăului a scăzut semnificativ, dar de această dată zălăuanii au venit în Piața Unirii din Cluj și nu la Mall în Florești, așa cum obișnuiau s-o facă. În Zalău mai sunt vreo 4 locuitori rămași, fiindcă restul sunt fie la Târgul de Crăciun din Cluj, fie în Germania după mașini.

* Undeva în mulțime a fost zărit Ghiță Funar. Vorbea singur, îl invoca pe Decebal și avea o pensulă și mai multe cutii cu vopsele roșu, galben și albastru.

* Un clujean get-beget și foarte nostalgic a făcut o criză de furie după ce-a căutat trei ore o gheretă de unde să-și cumpere 7 mititei și o halbă de bere.  Nervos, acesta și-a făcut loc cu greu prin mulțime și-a plecat spre Mănăștur blestemând pe toată lumea: „din cauza vostă n-am nici undie-mi parca mașina. Mereți de undie ați venit, ***  gură de vinituri”

*Organizatorii și-au dorit și anul acesta să o aducă pe Andra să cânte pe scena din Unirii, dar artista originară din Turda a spus că pentru 50.000 de euro nici nu se ridică din pat.

* Prezent la Cluj, Dan Bittman a început dintr-o dată să spună că domnul primar Boc e cel mai bun primar din istorie și că oricine și-ar dori un așa primar, care are grijă de clujeni și se vede asta.

* După ce că s-au îndatorat pentru o singură seară petrecută sub cupola de lumini din centru, mai mulți turiști au acuzat migrene serioase a doua zi după ce-au consumat un „vin de casă cu scorțișoară” turnat din ceva flacoane pe care scria, nu se știe de ce, „vin de pastilă”.

* Nici la muzeul figurinelor de ceară Madame Tussauds nu se fac într-un an atâtea fotografii și selfie-uri câte se fac în 5 minute la Cluj, la Târgul de Crăciun. Practic, Clujul e locul 1 în lume și la numărul de selfie-uri, pe lângă faptul că aici se respiră cel mai curat aer.

* Inspectoratul școlar din Satu-Mare cere de urgență fonduri guvernamentale  după ce a organizat o excursie la Cluj pentru cei mai buni 10 elevi de gimnaziu și i-a venit nota de plată cât bugetul instituției pe 10 ani. „Mai bine îi trimiteam la Praga cu charterul decât la Cluj, ieșeam mai ieftin și ne rămâneau bani să renovăm patru școli”, s-a plâns șeful Inspectoratului după marea aventură de sub Feleac.

* Fiindcă e vorba de Cluj, Moș Crăciun a promis că vine anul acesta mult mai repede. Astfel, el e așteptat la final de noiembrie și nu pe 24 decembrie, când obișnuiește de obicei să împartă cadouri.

3 comentarii

  1. am impresia ca cineva citeste timesnewroman.ro si crede ca poate fi si el amuzant…
    eu as zice sa faca fiecare ce se pricepe, ca-i mai bine asa..

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.