Închide

VIDEO Se putea și mai rău: ambuteiaje pe Moților, o săptămână se circulă pe o singură bandă

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 11, 2015 1 593

Ambuteiaj masiv astăzi în centrul Clujului, chiar dacă traficul e aproape inexistent din cauza vacanței și a caniculei: foarte multe troleibuze și autobuze, dar și mașini, au format cozi de sute de metri din cauza lucrărilor la Calea Moților. A fost nevoie de intervenția polițiștilor rutieri și a celor locali pentru a fluidiza, cât de cât, traficul.

Autoturismele au fost redirecționate pe rute ocolitoare, iar Calea Moților – strada care leagă cartierul Mănăștur de centrul Clujului – a fost circulabilă pe o singură bandă de circulație, alternativ. Motivul – șantierul de pe Moților a fost extins, astfel că acum pe o porțiune carosabilul funcțional e insuficient pentru ca două troleibuze, de exemplu, să circule unul lângă celălalt.

Nu e o situație de scurtă durată, însă: reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca spun pentru actualdecluj.ro că cel puțin o săptămână de acum încolo circulația pe Calea Moților se va desfășura ca cea de azi.

 

Citește și:

VIDEO “Se lucrează intens”? O mână de muncitori pe șantierul care gâtuie Clujul

Lucrările la Calea Moților închid întreg sensul de mers spre centru, impun restricții masive de circulație. Ce variante ai

 

  • Scrie un comentariu