Închide

VIDEO „Se lucrează intens”? O mână de muncitori pe șantierul care gâtuie Clujul

AdministrațieTop News by Mihai Prodan - iul. 27, 2015 1 673

Primarul din Cluj își face poze când le oferă apă muncitorilor care au întors Clujul cu fundul în sus și-i laudă – „se lucrează intens”, spune el pe Facebook. În realitate, însă – pustietate.

Am vizitat azi șantierul care gâtuie cea mai aglomerată axă de transport a Clujului, cea de pe Calea Moților, dimineață în jurul orei 10. În teren sunt doar o mână de muncitori, și doar unul lucra la ora când reporterul actualdecluj.ro a vizitat șantierul. Lucrările de pe Moților sunt împărțite în două, pentru a nu paraliza întreg centrul. Astfel, acestea încep în zona Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară și continuă pe strada Clinicilor pe o bandă de sens – după care continuă pe un al doilea tronson, după intersecția Clinicilor – Moților, până în stația de transport în comun. Acesta e doar unul dintre șantierele deschise în Cluj-Napoca de câteva luni bune: mai găsiți astfel de șantiere, în care lucrările merg până la un metru sau mai mult sub carosabil, și pe Primăverii, Splaiul Independenței, George Barițiu și Horea, cu doar o mână de muncitori și utilaje odihnite.

Citește și:

Boc: pe șantierele care au spart Clujul “se lucrează intens”. Le-a adus apă muncitorilor și-a urcat pozele pe Facebook

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Un comentariu

Scrie un comentariu