Închide

Boc: începe asfaltarea șantierului care a întors Clujul pe dos în această săptămână, dacă nu plouă. Care e partea proastă

Administrație by Actual de Cluj - aug. 17, 2015 0 491

Asfaltarea șantierului care a întors Clujul cu fundul în suns, cel de pe calea Moților, începe în această săptămână – dar numai dacă nu plouă.

Primarul din Cluj-Napoca Emil Boc anunță azi pe pagina sa de Facebook că asfaltarea pe sensul dinspre Mănăștur spre centru al Căii Moților începe în această săptămână, „în funcție de vreme”. Boc face și un bilanț al lucrărilor executate până acum pe acest  sens de mers: „până acum au fost efectuate în paralel sau succesiv următoarele lucrări: înlocuire conductă apă, înlocuire conductă gaz, introducere în subteran a rețelei de alimentare cu energie electrică, a rețelei de iluminat public și a rețelei de alimentare a liniei de troleibuz. În vederea asfaltării, s-a săpat fundație de 1-1,2 metri, aplicat geotextil, blocaj de piatră, nisip, piatră spartă și apoi trei straturi de asfalt”. După asfaltare, adaugă Boc, vor fi înlocuiți stâlpii vechi de iluminat public, trotuarele vor fi pavate cu granit și, în toamnă, vor fi plantați arbori.

Partea proastă e, însă, că în această săptămână în paralel cu asfaltarea tronsonului dinspre Mănăștur spre Primărie a Căii Moților încep lucrările pe sensul opus.

Amintim, Calea Moților are restricții de circulație de câteva zile până la sfârșitul lunii, din cauza lucrărilor la carosabil: pe o porțiune de câteva zeci de metri, dar suficientă cât să gâtuie întreg traficul, circulația se desfășoară pe un singur fir de mers, alternativ.

VIDEO Se putea și mai rău: ambuteiaje pe Moților, o săptămână se circulă pe o singură bandă

VIDEO “Se lucrează intens”? O mână de muncitori pe șantierul care gâtuie Clujul

Lucrările la Calea Moților închid întreg sensul de mers spre centru, impun restricții masive de circulație. Ce variante ai

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare