Închide

VIDEO Momentul în care agresorul jandarmului a fost luat de mascați. „Să-l sun pe văru sau pe șefu!”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 13, 2019 1 1154

Agresorul jandarmului de la meciul U Cluj – Hermannstadt Sibiu a fost arestat pentru 30 de zile și riscă ani grei de închisoare, fiind acuzat de tentativă de omor. Când a fost ridicat de mascați, bărbatul de 27 de ani, rezident în comuna Florești, se pregătea să meargă la muncă.

Acesta le-a cerut telefonul oamenilor de ordine pentru a anunța că nu mai ajunge.

(..)

– Cine mi-o luat telefonu?

-Îi aicea, ii aicea, stai cuminte.

-Ce vreau să vor rog frumos… să sun pe văru-mio.

-Nu mai suni, de la poliție sînt.

-Trebuia să merg la lucru acuma….sau pe șefu, pe cineva.

-Cu ce mașina trebuia să mergi, cu aia de-acolo, cu duba?

– Ia, te rog, sună să oprească mașina. Hai că vine. Du-te și legitimează-l pe ăsta.

– El n-are nici o treabă.

– Gata, mă, nu mai vorbești nimica, gata.

Citiți și:

Lanțul slăbiciunilor

Poliția l-a prins pe suporterul care l-a lovit pe jandarm la meciul U -Hermannstadt. Acesta riscă ani grei de închisoare

 

Un comentariu

  1. In mintea acestor periati pe creier, radicalizati,ultrasi ce se petrece cand dau in cap oricui si cu orice obiect pentru ca echipa pierde? Probabil li se aboleste orice discernamant,ratiune,orbiti de furie si de impotenta favoritilor,le moare neuronul subit.E si foarte prost barbosul retinut, isi recunoaste vinovatia spunand ca cel cu masina n-are nici o treaba dar el are.Modul de viata al acestui primat este violenta asociata cu un club de fotbal pe care noi il iubim inainte ca mama ultrasului sa fi stiut ca va naste un nevolnic.Sa anunte seful sau varul…….culmea tupeului, pai retinerea este asa o chestiune de comoditate si o activitate placuta pentru infractor? Nu! El trebuie sa simta si sa inteleaga repercusiunile actelor violente samavolnice pe care le comite impreuna cu banda sub acoperirea „iubirii” pe care o simte pentru culorile lui U Cluj. Acesti nemernici nu au nimic in comun cu echipa copilariei si maturitatii nostre, Universitatea, eu si cei care traim cu adevarat iubirea pentru Universitatea refuzam micimea si ticalosia acestor hominizi violenti!

Scrie un comentariu