Închide

Un operator low-cost îşi introduce rută nouă de zbor din Cluj-Napoca spre oraşul universitar francez Lyon

Economie by Kristina Reştea - nov. 20, 2018 0 1059

Operatorul low-cost Wizz Air are o a şaptea aeronavă pentru baza operaţională de la Cluj-Napoca. De azi au debutat şi zborurile directe spre destinaţia Lyon (Franţa).

Alocarea celei de-a şaptea aeronave va permite operarea noii destinaţii Lyon şi a zborurilor Wizz Air spre Birmingham, de pe Aeroportul Internaţional Cluj, începând din 16 decembrie 2018, anunţă reprezentanţii aeroportului.

Zborurile spre noua destinaţie Lyon sunt disponibile în fiecare zi de marţi şi sâmbătă după următorul program:

 

Ruta

Zile de operare

Ora plecare

Oră sosire

Cluj-Napoca – Lyon

Ma, Sâ

10:50

12:20

Lyon – Cluj-Napoca

12:50

16:15

 

Cât vă costă drumul pentru un sejur francez în noua destinaţie? Spre exemplu, dacă doriţi să plecaţi din Cluj marţi, 27 noiembrie, găsiţi bilete de la 119 lei, iar întoarcerea în 4 decembrie costă 104 lei (în varianta „basic”, cu bagaj de mână). În 2016, Lyon era clasat în fruntea topului oraşelor „smart” din Franţa, conform unei reviste de specialitate

„Noua destinaţie din Franţa, Lyon, oferă un acces facil spre unul din cele mai importante centre universitare de la nivel european, spre una din capitalele gastronomice ale lumii dar şi spre multe alte oraşe franceze sau elveţiene, uşor accesibile atât cu maşina dar şi prin intermediul legăturilor feroviare de mare viteză”, menţionează reprezentanţii operatorului şi ai aeroportului.

 

Oraş accesibil prin zborul către Lyon

Distanţa

Grenoble

106 km

Geneva

112 km

Clermont Ferrand

165 km

Dijon

196 km

Marsilia

276 km

 

Celelalte destinaţii din Franţa, disponibile de pe Aeroportul Internaţional Cluj, sunt Paris Beauvais şi Nisa (în timpul sezonului de vară).

 

Sursă foto: TripAdivsor

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu