Închide

„U” își pierde antrenorii. Echipa a fost înscrisă în liga a doua, dar poate intra în faliment în scurt timp

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 20, 2015 0 670

Universitatea și-a amânat pentru a doua oară reunirea lotului , anunțul fiind postat pe site-ul oficial al echipei. Clubul nu dispune de lichidități, nu poate garanta câteva condiții minime pentru începerea pregătirii și este pe cale să-și piardă antrenorii.
„Universitatea Cluj este una dintre primele echipe care a depus, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, dosarul pentru participarea în sezonul 2015-2016 al Ligii a II-a. „Studenţii” se vor reuni luni, 27 iulie, la ora 17:00, şi nu pe 22 iulie, aşa cum s-a stabilit iniţial, tocmai pentru ca toate detaliile să fie puse la punct, iar jucătorii şi antrenorii să beneficieze de condiţii optime de lucru, dată fiind situaţia financiară a clubului. În perioada următoare, jucătorii Universităţii vor participa la un stagiu de pregătire, locaţia urmând să fie stabilită ulterior”, se preciează pe universitateacluj.ro.

„Problemele noastre sunt cunoscute de toată lumea, situaţia financiară nu s-a schimbat cu mult, dar asta nu înseamnă că nu facem eforturi ca până la reunire să asigurăm condiţii cât mai bune pentru staff şi jucători. Nu ascund că încă avem discuţii cu oameni care doresc să se implice. Nu-mi rămâne decât să sper că acestea se vor concretiza. Obiectivul nostru, al tuturor, este să salvăm Universitatea”, a spus Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al FC „U” SA pentru sursa citată.

Pe scurt, clubul nu are nici o sursă de finanțare și nu poate spera decât la o minune pentru a supraviețui. Mai mult, antrenorul Adrian Falub va părăsi  cel mai probabil Universitatea Cluj , așa cum actualdecluj.ro a anunțat în urmă cu o săptămână. (DETALII AICI).

Pe 10 septembrie Tribunalul Botoșani va judeca cererea de faliment în formă generală solicitată de francezul Steven Pele, iar dacă până atunci clubul nu-și achită restanțele față de fostul jucător, este foarte posibil ca „U” să fie declarată falimentară. Tot pe 10 septembrie se mai judecă câteva solicitări de plată a restanțelor către foști jucători.

Tribunalul s-a pronunțat: faliment amânat la “U” cel puțin până în septembrie. Clubul scapă și de alte plăți

Reunire amânată la “U” Cluj! Antrenorii iau în calcul plecarea de la echipă: “Noi am rămâne, dar trebuie să avem o bază minimă să pornim la drum”

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare