Închide

UPDATE Tribunalul s-a pronunțat: faliment amânat la „U” cel puțin până în septembrie. Clubul scapă și de alte plăți

Sport by Catalin Suciu - iul. 09, 2015 0 1097

UPDATE: În afară de solicitarea de deschidere a falimentului venită din partea lui Steven Pele, clubul are și câteva solicitări de plată făcute în instanță. Viveiros, Kovacs, Achim, Raul Costin, Elimian Dolha, Petar Jovanovic, Valentin Lemnaru, Dino Skvorc, Andreas Calcan și Adrian Borza și-au cerut salariile restante la Tribunal, dar și în cazul lor, termenul a fost fixat pe 10 septembrie.

Știre inițială

Reprezentanții legali ai fotbalistului Steven Joel Pele, care a activat la Universitatea în perioada 2010-2012, au solicitat falimentul în formă generală, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Botoșani.

Francezul a plecat cu restanțe de la club, după deschiderea procedurii de insolvență a fost înscris la masa credală , dar ultima rată trimestrială în valoare de 7198 de lei nu i-a fost achitată din lipsă de fonduri. Termenul s-a judecat astăzi, 9 iulie, dar judecătorii au fixat un nou termen, pe data de 10 septembrie 2015.

Așadar Universitatea a scăpat cel puțin pentru moment de intrarea în faliment. Clubul are nevoie disperată de lichidități, având și alte datorii care nu suportă amânare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.