Închide

The Sun: Emma Răducanu ar putea participa la turneul WTA de la Cluj

Sport by Actual de Cluj - sept. 16, 2021 0 259

Emma Răducanu ar putea participa la turneul WTA de la Cluj, anunță unul dintre cele mai citite tabloide din Europa, The Sun.

Emma Răducanu, 18 ani, a câștigat săptămâna trecută US Open iar peste câteva săptămâni ar putea participa la turneul WTA de la Cluj. Organizatorii turneului oficial WTA de la Cluj au invitat-o ​​să participe și sunt încrezători că va accepta, căci bunica ei locuiește în București, în apropiere. Bunica a vorbit ieri pentru Antena 1 prin ușa întredeschisă a apartamentului său. ”Nu am văzut-o pe Emma de când a început pandemia. A fost ultima oară aici cu familia ei acum doi ani. Va fi aici luna viitoare la un turneu. Când va veni la București voi face sarmale. Este felul ei preferat de carne tocată de porc cu frunze de varză și orez”, a spus ea.

Tatăl Emmei, Ion, este român, și, notează Sun, trusa sportivei sponsorizată de Nike este formată din culorile steagului României, roșu, galben și albastru. Organizatorul turneului de la Cluj, Patrick Ciorcilă, a declarat în exclusivitate pentru The Sun: ”Emma are rădăcini românești, tatăl ei este din București și bunica ei locuiește în oraș, așa că sperăm că va accepta invitația noastră de a juca. Turneul face parte din circuitul oficial WTA, iar Simona Halep, fostă câștigătoare a numărului unu și dublă câștigătoare de Grand Slam, a spus deja că va participa”.

Transylvania Open WTA250 are loc între 25 și 31 octombrie. Fostul numărul 1 mondial, actualmente locul 11 WTA, Simona Halep, și-a anunțat programul competițional pentru ultimele luni ale acestui an. Prima competiție la care va participa după US Open este BNP Paribas Open – Indian Wells (6-17 octombrie), urmată de Kremlin Cup – Moscova (18-24 octombrie). Următoarea oprire va fi în România, la Cluj. ”Ultima dată când am văzut-o pe Simona la Cluj, pe terenul de joc, alături de fani, a fost în 2019, la Sports Festival. Ne bucurăm că a reușit să își revină după accidentări”, spune directorul turneului, Patrick Ciorcilă.

Biletele pentru Transylvania Open WTA250 vor fi puse în vânzare la începutul lunii octombrie, iar numărul lor va fi decis în funcție de reglementările legale în vigoare la data respectivă. Meciurile se vor juca în Sala Polivalentă și încep cu două zile de calificări. În cadrul turneului vor concura 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu.
Cluj-Napoca este singurul oraș din Europa care deține două licențe WTA: Winners Open WTA250 și Transylvania Open WTA250. La turneul din octombrie vor fi puse în joc 280 de puncte WTA și premii de peste 235.000 de dolari.

Citește și:

Simona Halep vine la Cluj, participă la Transylvania Open WTA250, Clujul e singurul oraș din Europa cu două licențe WTA

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare