Închide

Simona Halep vine la Cluj, participă la Transylvania Open WTA250, Clujul e singurul oraș din Europa cu două licențe WTA

Sport by Actual de Cluj - sept. 14, 2021 0 205

Simona Halep vine la Cluj, participă la Transylvania Open WTA250, anunță organizatorii turneului.

Competiția de la Cluj are loc între 25 și 31 octombrie. Fostul numărul 1 mondial, actualmente locul 11 WTA, și-a anunțat programul competițional pentru ultimele luni ale acestui an. Prima competiție la care va participa după US Open este BNP Paribas Open – Indian Wells (6-17 octombrie), urmată de Kremlin Cup – Moscova (18-24 octombrie). Următoarea oprire va fi în România, la Cluj. ”Ultima dată când am văzut-o pe Simona la Cluj, pe terenul de joc, alături de fani, a fost în 2019, la Sports Festival. Ne bucurăm că a reușit să își revină după accidentări”, spune directorul turneului, Patrick Ciorcilă.

Biletele pentru Transylvania Open WTA250 vor fi puse în vânzare la începutul lunii octombrie, iar numărul lor va fi decis în funcție de reglementările legale în vigoare la data respectivă. Meciurile se vor juca în Sala Polivalentă și încep cu două zile de calificări. În cadrul turneului vor concura 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu.
Cluj-Napoca este singurul oraș din Europa care deține două licențe WTA: Winners Open WTA250 și Transylvania Open WTA250. La turneul din octombrie vor fi puse în joc 280 de puncte WTA și premii de peste 235.000 de dolari.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare